Wie zijn wij


Wat is Dlayed?

 

Dlayed is een festivalticket platform dat ervoor zorgt dat jij geen enkel feestje meer gaat missen. Bij Dlayed koop je ‘verlate’ festival tickets. Dit houdt in dat jij om wat voor reden dan ook toch nog de laatste uurtjes van een feestje of festival kan meepikken. Tegen een speciale Dlayed prijs natuurlijk!

 

Jij & Dlayed

 

Moet je naar de verjaardag van je oma? Studeren? Werken? Terwijl al je vrienden al de hele dag/avond lekker aan het dansen zijn met een biertje in hun hand? Balen zeg!

Je twijfelt om een ticket te kopen om toch nog even te gaan, maar huh? Tegen dezelfde prijs als je hele vriendengroep heeft betaald om de hele dag te kunnen feesten?

Vanaf nu niet meer. Vanaf nu koop jij gewoon een Dlayed ticket, tegen een eerlijk Dlayed tarief.

 

Zelfs als een festival uitverkocht is, biedt Dlayed je de kans om toch te gaan door tickets van vroegtijdige festival verlaters opnieuw te verkopen voor de resterende tijd.

 

Wanneer Dlayed?

 

Voordat jij een Dlayed ticket kan gaan kopen, is het natuurlijk wel belangrijk dat ons platform 100% functioneert. Op dit moment zitten we nog in een beta versie en zijn wij druk in gesprek met de organisaties van de vetste feestjes en festivals. Daarnaast pitchen wij ons idee regelmatig bij eindgebruikers. 

Heb jij zin om mee te denken, feedback, opmerkingen of suggesties te geven? Ken jij mensen binnen festivalorganisaties die van dit idee moeten horen? Let us know!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Dlayed nieuwtjes en er als eerste bij zijn? Schrijf je dan alvast in voor onze nieuwsbrief!

Better Dlayed, than never!


Dlayed About